a79.gif Tänään ollaan urakoitu vauvauutisten kanssa! Pahin on siis takana. ;) Miehen vanhemmille lähti eilen runonmuotoiset tekstarit, anopille ja apelle kummallekin omat, ettei vaan toinen pääse yllättämään toista uutisilla! :D Anopilta tuli positiivista viestiä takas, alkoi sanalla "Wau.."! Ihanaa.

Tänään kerrottiin kummitädilleni, joka olikin vaikein. Mutta kovastihan tuo näytti liikuttuvan, vaikka totesikin, että oltais voitu kyllä vielä odotellakin vauvanhankinnan kanssa. Mies vaan totesi, että "Vauvapa päätti tulla juuri nyt!" Katteltiin sitten ultra-dvd:tä ja juteltiin kaikenlaista. Ihanaa, kun ei tarvitse enää salailla.

Muille kummeilleni ja muutamalle muulle tuttavalle lähti tänään tekstarit ja kaikilta tuli iloista palautetta ja hyviä toivotuksia loppuraskauteen. Isäni ja isänpuolen isovanhemmat saavat asiasta tiedon vasta joulukuun alussa, kun laitan heille joulukortin mukana ultrakuvan ja asiaan liittyvän runon! ;)

Tällä hetkellä on taas jotenkin tosi huono-olo. Pitkään tässä onkin ollut tosi hyvä olo, jos ei tuota jatkuvaa pientä ummetusta lasketa. Mutta kyllä sen kaiken kestää, kun pitää mielessä miten ihanan palkitseva lopputulos on! Voi kunpa kaikki nyt vaan sujuisi hyvin. <3