Raskaus on kestänyt tänään 154 päivää eli saan nyt virallisesti hakea äitiysrahoja ja -avustusta! :) Neuvola on ylihuomenna, joten sieltä saan sitten todistuksen raskaudenkestosta.

Käytiin tänään laittamassa vauvavakuutushakemus vireille. Päädyttiin Veritakseen, kun lueskelin nettikeskusteluista, että monissa vakuutusyhtiössä on äidin BMI-raja vakuutuksen myöntämiselle. Veritaksessa BMI-raja on hiukan korkeampi kuin monilla muilla. Toivottavasti myöntävät sen vakuutuksen, koska muuten raskaus on sujunut kuitenkin loistavasti, verenpaineen tietty voidaan katsoa olevan hiukan koholla jos pilkkua viilataan. Veritaksen vakuutuksessa on mukavan alhainen omavastuu, 47e / sairaus eli ei paha, eikä tarvi olla kotivakuutusta heillä, kuten monet vakuutusyhtiön vaativat. Kolmen viikon päästä pitäis tulla viimeistään päätös. Noh, jos eivät myönnä, niin tuskin olis mikään muukaan firma myöntänyt. Sitt täytyy vaan toivoa, että kaikki menee hyvin ja otetaan vakuutus vauvalle syntymän jälkeen.

Uusinta ultrassa oli perjantaina kaikki hyvin. Sydämessä oli kaikki juuri niinkuin pitääkin olla ja rakenteet edelleen ok. Nyytti oli kasvanut tasaisesti ja oli edelleen suloinen. Vauvan koon mukainen "ikäkään" ei heittänyt tällä kertaa yhtä paljon kuin viimeksi, kait se harjoittelija heitti mitat vähän epävarmemmin, millinkin heitto mitoissa tekee kuitenkin jo paljon. Vauvalla on kuulemma pitkät jalat. Oltais saatu jopa tietää sukupuoli, mutta ei sitten haluttu kuitenkaan tietää. Tavallaan haluaisinkin tietää, mut toisaalta olishan se ihanaa pitää yllärinä. Katsotaan miten 4d ultrassa käy.